Sisustajalle

Tarvitsitpa apua kalustehankinnoissa tai verhoasioissa niin autan sinua mielelläni. Saat tuntihintaiset suunnitelmat tai suuremmissa kokonaisuuksissa voit pyytää tarjouksen!

SISUSTAJALLE

Saat kokonaisvaltaiset suunnitelmat tai pienemmät esim. huonekohtaiset suunnitelmat.

Voit alla olevista esimerkeistä koota itsellesi oikeanlaisen paketin.

  • Väri- ja pintamateriaali-
  • kaluste-
  • valaistus-
  • ja tekstiilisuunnitelmat
VÄRI- JA PINTAMATERIAALISUUNNITELMAT

Ammattilaisen kanssa saat ideoita ja uutta näkemystä sekä kokonaisuus pysyy helpommin hallinnassa. Tarkan pintamateriaalilistauksen avulla sinun on myös helpompi keskittää hankintasi.

IRTO- JA KIINTOKALUSTESUUNNITELMAT

Teen toiveidesi mukaisen kalustesuunnitelman, jota pystyt hyödyntämään hankinnoissasi, halutessasi hyödynnämme myös olemassa olevia kalusteitasi. Saat kalusteet pohjakuvaan piirrettynä ja tarkan listauksen hankittavista kalusteista hintoineen, näin vältyt virhehankinnoilta ja säästät aikaasi.

Keittiösuunnitelma ja muiden tilojen kiintokalustesuunnitelmat ovat tärkeässä roolissa erityisesti uudiskohteissa mutta myös remonteissa. Kiintokalusteet ovat iso osa kotisi toimivuutta ja yhdessä ammattilaisen kanssa katsotut materiaalit sekä toimivat ratkaisut helpottavat arkeasi. Valmiilla kiintokalustesuunnitelmalla pystyt kilpailuttamaan helposti eri toimittajat.

VALAISTUSSUUNNITELMAT

Toimiva ja oikeanlainen valaistus on sisustuksen perusta. Valaistuksella voit korostaa yksityiskohtia ja luoda tunnelmaa.

TEKSTIILISUUNNITELMAT

Tekstiilit ovat iso osa sisustusta ja pelkällä tekstiilien päivittämisellä saat helposti uutta ilmettä tilaasi. Teen yksittäiset verhosuunnitelmat sekä suuremmat tekstiilisuunnitelmat, sisältäen esim. matot, verhot ja koristetyynyt